2009. január 12.

Az év első darabjai

A idei legelső darabomnak köze nincs a foltvarráshoz, ugyanis Zsömikének készült egy kutyaól az év első napjaiban. Végre tákoltam neki egy saját ólat. Szegény hátrányos helyzetű kutyi lassan egy éves és nincs ólja. Amíg pici volt a lakásban lakott, aztán beköltöztettük a gyerekek kerti házikójába, de mióta elköltöztünk a kedvenc helye Mama vinca mayor ágyása. (aki a virágot szereti rossz kutya nem lehet)Most végre van ólja.. amibe a gyerekek nagyon szeretnének bemászni...viszont Zsömi nem....azóta is a vinca közt alszik legyen bármilyen kutya hideg. Ki érti ezt?!


Az év első napjaiban rendeltem pár új anyagot Nyitrai Kati kollekciójából amit volt olyan kedves és maga hozott el nekem. Ezúton is nagyon köszönöm a kedvességét és örülök hogy megismerkedtünk. Az egyik paneles anyagból rögtön varrtam is egy poháralátét szettet. Nekem nagyon tetszik, olyan kis romantikus. Anyukám azt kérdezte, hogy ki az aki egy ilyenre poharat mer rakni?!? (Én biztosan használnám ha lenne végre egy használható asztalom) És ti?! Szerintetek lehet ezeket használni?!

5 megjegyzés:

F.Gina írta...

Mért ne lehetne ? Csak úgy hamarabb tönkre megy :(( De nagyon kis helyesek lettek, jó dekoráció, legfeljebb ne adj inni vörös bort. A többi kimosható :))

Silerika írta...

Olyan szépek, tényleg csak vizet adj inni a vendégeknek. Nézz be hozzám kérlek, van számodra valami.

Andy kuckója írta...

Szia Gina,
Ritkán jár mifelénk vörösboros vendég. Max kakaóivó gyermekek és ásványvizes nagyik. Utóbbiak elé talán ki merem majd tenni.

Andy kuckója írta...

Szia Erika,
Üdvözöllek nálam...és köszönöm hogy olvasgatsz. Megyek hozzád.

Julcsi írta...

Ezt ki lehet mosni bármikor:)