2009. április 6.

Eszter PIF ajándéka....



..már 1 hete hogy megérkezett, de még mindíg nem írtam róla semmit. Erősen szégyenlem magam, de sajnos a munka, gyerekek, építkezés és foltvarrás mellett nincs annyi időm amennyit szeretnék magamra és a blogomra fordítani. Hétvégén Prágában jártunk erre is készültem, de ez egy másik bejegyzés lesz majd, ez most szóljon Eszterről.


Év elején jelentkeztem Eszter PIF játékára és (kb 10 nappal ezelőtt) megérkezett a várva várt csomag. Igazából nem is vártam még, mert ha magamból indulok ki akkor kb karácsonyra kellett volna érkeznie, de Eszter nagyon aranyos volt és mindenek elé sorolta a PIF játékos varrományokat. Gyönyörűen csomagolva, kedves levéllel mellékelve egy gyönyörű ajándékot kaptam, amit nagyon köszönök, teljesen telitalálat volt. Édes muffin, csillogó gyöngyökkel, rózsaszín kerettel (ami lehet hogy véletlen, de a kedvencem). Egyenlőre a varrógépnél kapott helyet ez a szépség, de ha egyszer kész lesz a konyhám oda szeretném kitenni. Nagyon köszönöm Eszter ezt a szép ajándékot és a kedves sorokat...és a csokoládét is amit gyorsan el is fogyasztottunk.




Nálam sajnos még senki nem jelentkezett PIF ajándékért, de ha esetleg valaki most kedvet kapott szívesen látom. Nem ígérem hogy húsvétra kész leszek, (és hogy ilyen gyönyörűséggel állok elő) de karácsonyig örülnék ha küldhetnék valaki(k)nek sk ajándékot.

5 megjegyzés:

Marika írta...

Szép ajándékot kaptál .A Prágai képeket várom !

Julcsi írta...

Hej, ha nem lenne a tarsolyomban nekem is plusz egy PIF játékom, tuti jelentkeznék. Annál is inkább, mert tudom milyen jó tőled ajándékot kapni!:)))))

Andy kuckója írta...

Én már fizetséget sem kérek érte, úgyhogy nyugodtan jelentkezhetsz. A logót sem kell kitenned. Gondolom nem gond senkinek ha egy kicsit formabontó leszek. Csak győzz várni karácsonyig míg elkészítem az ajándékot!

Julcsi írta...

Tudod mit! kkor legyen csere-bere ajándék! Benne vagy?

Andy kuckója írta...

Szia Julcsi,
Csere-berében is benne vagyok, sőőőt. Én is szeretek tőled ajándékot kapni.