2009. szeptember 22.

Otthon édes otthon...






Végetért a nyár amiről egy kósza bejegyzés sem született.
Hát, mit mondjak, nem így terveztem, dehát mit tehet az ember ha fészket rak, gyereket nevel és még számtalan egyéb bokros teendőt talál magának.
Mint az már írtam valamikor másfél éve hozzákezdtünk egy kis házbővítésnek, aminek az eredménye, egy szinte porig rombolt ház lett. Azóta Anyukámnál laktunk és építgettük otthonunkat. A benti munkálatok nagyrészét magunk csináltunk így család és munka mellett elég lassan haladtunk. De most végre hazatértünk!! Van saját kuckónk..sőt..minenkinek saját kuckója.. ami még tele van sok kipakolatlan csomaggal.

És hogy mi történt a nyáron?!:
-Júliusban a srácok táborozni voltak a Balcsin (először életükben) ahová én is elkísérhettem őket, mint segítő. Ők kérték hogy menjek velük és sikerült Levit is magunkkal vinni. Így kicsit együtt voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Onnan rögtön Fonyódra folytattuk utunkat ahol az éves családi vakációt szoktuk tölteni. Oda már Api is jött, együtt volt a család 5 teljes napig.
-Július végén volt a csoportunk nyári tábora, ahol babát varrtam a kedves vendégekkel, megismerkedtem Andreával, aki Olaszországból érkezett hozzánk, és még ajándékot is hozott nekem, amit nagyon köszönök.
A szórakozás része szinte ennyi is volt a nyárnak, munkából egy kicsit több jutott:
- Feltöltöttük az éléskamrát kb 150 üveg lekvárral. Az utolsó eltevésem még folyamatban van. Szárad még pár tálcányi birsalmasajt a polcokon.
- És amivel nagyrészt elment a nyár az házépítés volt. A festést gletteléssel, csiszolással, plafonnal mindennel együtt én csináltam. Nem tudom miért de a lakásfestést mindíg élveztem, totál kikapcsol és jó érzés látni a végeredményt. Bár most azért az idő is sürgetett és sajnos a derekam is megsínylette, de azért kész lett.
Hétvégén nekiestünk még az udvartakarításnak is, ami miatt sajnos ki kellett hagynom a varrós napunkat is. Pedig annyi rég nem látott ismerős jött el akivel, de jó lett volna találkozni, beszélgetni! Remélem találkozunk még az idén!
És hogy mi van a képekkel?!? Hát azokat feltenném ha megtalálnám a csatlakozót, de még nem került elő az új otthonunkban.....
...A csatlakozó azóta megkerült...és még a Picasaval is sikerült elboldogulnom.

5 megjegyzés:

Ahama írta...

szia :)
kérlek add meg a postacímed a karácsonyi játékhoz

Marika írta...

Szia!
Jó újra hallani rólad :)
Szépek vagytok!!

Andy kuckója írta...

Szia Marika,
Köszi, igyekeztünk. Remélem ezentúl egy kicsit több időm lesz varrogatni és írogatni is.

Endy írta...

Orulok, hogy hallok rolad. Szèpen alakul a hàzatok!

Marika írta...

Szi!
Köszönöm megkaptam ,húde boldog vagyok .Ez nagyon sok nem fedezte mit én adtam .Nagyon nagyon köszönöm
Nincs meg a mél címed és azért ide írok . Puszi .