2011. július 4.

Szalagos doboz 2.

Kérésetekre készítettem pár képet a szalagos doboz belsejéről is.



Néhány jótanács, mielőtt nekiláttok.
A pénteken készített dobozba azok a szalagok kerültek amikből csak pár méter van itthon és nincsenek spulnizva vagy bármilyen tartóval ellátva. Ezeknek külön készítettem ilyen-olyan spulnikat, hogy mind külön tudjon mozogni, ha húzom kifelé. Ha egyben mozognak szerintem előbb-utóbb ezek is összekuszálódnak. Nekem ez sem tűnik túl rendezettnek és csak reménykedni tudok benne, hogy nem fognak összegabalyodni :(
Tegnap készült még egy doboz, mert még mindíg volt szalag a fiókban.:) Ezek spulnizva vannak, ezért erre több lyukat is tehettem volna, mert sokkal több elfér egy sorban.
Látszik is a képen, hogy mekkora helyek maradtak szabadon benne. Ha ilyen tekercsekben vannak a szalagjaitok nyugodtan vághattok több lyukat is a dobozon.


Nem minden lyukat tudtam kivágni a bőrlyukasztóval, ezeknek nőiesen nekiestem egy csillag csavarhúzóval, ez is tökéletes lyukat vágott:) A dobozokat a lidlben vettem, kemény karácsonyi kartondobozok, hármasával voltak csomagolva. Helyette egy sima cipősdoboz is megfelel.



Remélem kedvet kaptatok a dobozgyártáshoz. Jó munkát hozzá!

3 megjegyzés:

DK írta...

Drága vagy, hogy így teljesíted minden kívánságunk! Nagyon ügyes vagy! Jók a dobozok! Az én varrógépem környékét egyelőre nem merném lefényképezni! :-)

Laura írta...

Szia kedves Andy!
Most találtam csak az oldaladra, és nagyon tetszenek a munkáid, és anyukád hímzései is! Ha esetleg lenne kedved csereberélni, kérlek, látogass el az oldalamra, és bátran nézz körbe! ;) http://kecsolaura.blogspot.com/
Vagy facebookon: Laura csodaországa
E-mail: lauracsodaorszaga@gmail.com További jó alkotást! :)

Andy kuckója írta...

Üdvözöllek Kedves Laura,
KÖszönöm hogy rámtaláltál és a dícsérő szavakat is.
Meglátogattam az oldalad, nagyon tetszenek a munkáid. Biztos foglak majd keresni, de most még nyáriszünetelek egy kicsit:)