2010. szeptember 30.

Kárpitozás

Tegnap lakástextil vásár volt a kedvenc lelőhelyemen. Az a legjobb ezekben a turis lelőhelyekben hogy soha nem tudjuk milyen "kincsek" várnak ránk. Most egy pár ikeás sötétítőfüggöny jött haza velem amiből hirtelen felindulásból rögtön átkárpitoztam Levi ágyát. Elég nagy kűzdelem volt, mert bár az ágyról teljesen levehető darabról van szó, van egy kb 1cm-es vatelin bélése és hátlapja. Még takaróban sem varrtam soha ekkorát. Minden elismerésem a franciaágytakarót varró és sűrűn tűző foltvarróké. A varrógép alá is alig lehet begyömöszölni nemhogy egyenesen varrni. De a végeredmény nekem (és a fiúknak is) nagyon tetszik. Nem igazán tudtam milyen huzatot is szeretnék, de most ahogy elnézem azt mondanám pont ilyenre gondoltam.

És ha már kárpitozás, akkor megmutatom a múlt hétvégi ügyködésemet is. A varrósszékemen, amit még a Dédimtől örököltem már nagyon el volt rongyolódva a régi anyag, ezért ezt is új ruhába öltöztettem. Rózsás Laura Ashley kárpitot kapott, amit szintén egy lelőhelyen szereztem be.

4 megjegyzés:

Csandi írta...

Nem sokára cipőt fogsz talpalni én már látom a lelki szemeim előtt,van olyan amihez nem értesz??:))))))))))))))))Nagyon ügyes vagy:)))

Tigrislilijom írta...

Jó lelőhelyeid lehetnek :-)))

Andy kuckója írta...

Sok dologhoz nem értek még, de soha nem mondom hogy soha. Talán egyszer a cipőtalpalás is meglesz :-)

A lelőhely tényleg jó. Ha erre laksz szívesen elárulom merre van.

Tigrislilijom írta...

Én már nem, de szüleim a szomszéd városban. Keveset járok már haza, és ha megyek akkor is csak hétvégén. Esélytelen hogy bekukkantsak így. Azért kedves vagy, köszönöm :-))