2008. október 14.

Fehérvári találkozó

Lassan két éve hogy megismerkedtem a foltvarrással. Az első évben nem is igazán vágytam táborokba, találkozókra, nem tudtam milyen is az. Tavaly ilyentájban volt egy találkozó Menfőcsanakon ahová volt szerencsém eljutni. Sok kedves foltvarróval ismerkedtem meg és reméltem idén több helyre eljutok majd és újra találkozhatom velük. Az építkezés miatt sajnos még a családi nyaralás is kimaradt, nemhogy a foltosélet. Ezért is örültem mikor megtudtam hogy a székesfehérvári Korona Foltvarró Klub szervezett egy találkozót(szeptember 3-án) ahol több csoport is részt vesz a régióból és egy amerikai csoportot is vendégül látnak. Családom vállalta a gyerekek felügyeletét így én is ott lehettem. Sok gyönyörű munkával fogadtak minket a fehérvári lányok, asszonyok. Volt kártyacsere, terülj-terülj asztalkám, ismerkedés és egy kis kellemes csevegés. Megismerhettük kicsit az amerikai hölgyek csoportfoglalkozásinak feelingjét. Úgy tudom náluk több csoport is működik egyszerre és mindenki akkor megy amikor szeretne. Ha készített valamit azt a pódiumon bemutatja a többieknek majd körbeviszi a teremben hogy mindenki közelről láthassa. Nálunk nem így működik, ezért kicsit furcsa ez nekem. (de lehet hogy nemcsak nekem)

Csereblokkok is készültek szép számmal, úgyhogy csere-beréltünk is. Én egy kávéscsészés képet készítettem ami azóta elrepült Észak-Karolinába egy kedves hölgyhöz, és egy szép kerek batikolt anyagokból készült blokkot kaptam helyette amin még egy kicsit agyalnom kell hogy hogyan is folytassam.





5 megjegyzés:

Julcsi írta...

Milyen szerencsések vagytok mindketten!
Már egy kicsit megijedtem,hogy ilyen régen voltam nálad, de látom, csak visszamentünk az időben:-)

Andy kuckója írta...

Szia Julcsi,
Kicsit cikázok az időben. Még akkor megírtam de a piszkozatba került. Még mindíg bénázok a blogommal amint látod. Jó lenne végre megtanulni mit hogy csináljak. Te olyan kis ügyi vagy!! Nem is értem hogy csinálod 4 gyerek mellett?!?

Julcsi írta...

Mostanában sehogy sem csinálom:-(
Kicsit úgy érzem, hogy nincs értelme. Alkotni nincs időm, más meg nem biztos, hogy érdekli az embereket, még akkor sem ha elsősorban magamnak írom. Egy kis lelki válság nálam is van néha:-(

Andy kuckója írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Andy kuckója írta...

Ne add fel, van értelme! Múltkor mikor éppen hasonló állapotban voltam, pont a te írásodon derültem egy jót. Írj csak bátran, nem kötelező mindíg alkotni.