2010. március 11.

Táskák a fiókból.

Ezeket a táskákat kb 2 éve kezdtem el. Csak az alap megtűzéséig jutottam akkor, így kerültek a fiókba. Most elővettem, meghímezgettem és összevarrtam őket. Ilyenek lettek:

9 megjegyzés:

Marika írta...

Érdemes volt előszedni és befejezni ,nagyon szépek !!

Andy kuckója írta...

Szia Marika,
Köszönöm, örülök hogy tetszik. Olyan jó hogy fogynak a dolgok a fiókból. (ha kiürül megtölthetem anyagokkal:-))

Julcsi írta...

Andi! Én valami nagyon furcsát látok a blogodban, össze-vissza van minden. Próbáltam frissíteni, hátha az én készülékemben van a hiba, de nem lett jobb. Megpróbálom később is, hátha.

Ez az én kedvenc táskám szabásmintájára készült, ami Szfv-on is nálad volt? El lehet kérni?

Andy kuckója írta...

Szia Julcsi,
Nyugtass meg légyszi hogy megszűnt az összevisszaság! Tegnap hátteret változtattam. Lehet hogy közben jártál nálam?!? Legalábbis remélem hogy ez lehetett a probléma, mert én nem látok most összevisszaságot. Ugye Te sem?!

Ez a táska úgy látom mindenkinek a kedvence. Bárki látja, tuti ilyet kér. Én is szeretem,Szfv-on is ez volt velem, igen. Szm-t küldöm.

KicsiKató írta...

Mekkora ötlet, hogy az oldalán van díszítés!! Másolható az alapkoncepció?:)))

Andy kuckója írta...

Természetesen másolható. A szabásminta japán újságos egyébként, csak ott az oldalán kockákból készült blokk van. Ezt váltottam fel virágokra. Az elejére egy köralakú zseb is lenne eredetileg, ehelyett egy nadrág farzseb került az oldalába.

Julcsi írta...

El kell szomorítsalak, még mindig ugyanazt látom: ( Én a tűzrókát használom, lehet az a probléma?

Andy kuckója írta...

Csak remélni tudom hogy az a probléma. Nekem most teljesen jól látható minden. Nem merek hozzányúlni, mert biztosan elrontanám csak mégjobban. Esetleg van valami ötleted mit tehetnék vele?!

Judit írta...

Hű, ez nagyon tetszik!!!!