2011. február 22.

Nehezékek

A teraszajtónk folyton becsukódik. Ez főleg akkor bosszant mikor nagy halom fával lavírozok befelé a kandallóhoz és az ajtó kitámasztásához használt papucs nincs a helyén.....pedig otthon mindenki mezítláb futkos . Nyár óta tervezem hogy varrok egy kitámasztót ami remélhetőleg mindíg az ajtó mellett lesz. Úgy belelendültem hogy mindjárt 3 féle is készült. Kb 1,5 kg műanyag granulátum van benne, ez biztosan megtartja az ajtót.

4 megjegyzés:

Julcsi írta...

Minden évszakra egy:)

Tigrislilijom írta...

Ez jópofa lett :-)) Tetszik! (Kár hogy nálunk nincsenek becsapódó ajtók, különben menten rittyentenék én is egy "nehezéket" :-)))

Andy kuckója írta...

Évszakokban még nem gondolkodtam, de az ötlet nem rossz. Egyenlőre beérem azzal ha ez ott marad az ajtó mellett.

Nálunk sajnos csak ilyen becsapódó ajtók vannak. Mondjuk ha kereszthuzatot csinálok a lakásban nincs az az ajtó ami be nem csapódik. Rittyents egy nehezéket és tárd ki az ablakokat, ajtókat! Majd meglátod hogy szükség lesz rá!

Tigrislilijom írta...

:-)))
Csak a bejárati ajtónk lehet csapódásveszélyes - persze ha az ablakok is nyitva vannak (de ezt is csak addig nyitogáljuk míg beérünk a lakásba :-), az összes többi meg sem nyikkan (folyamatosan tárva-nyitva vannak). Az ablakainknak meg olyan beépített pöcke vagy micsodája van, azok meg azért nem csapódnak be... Mondjuk reménykedem hogy nem ebben a lakásban fogok végképp megöregedni :-) és akkor jöhet a nehezék is :-)))