2011. február 27.

Heti mérleg

Nem tudom mi értelme van mérleget csinálnom, de csakazértis írok egy posztot, mert:
-van 2 kedves olvasóm akik néha szólnak is hozzám (lehet hogy vannak többen is csak ők nem szólnak hozzám?!)
-ez a 100. bejegyzésem (amitől nem érzek semmi változást az életemben és játékot sem indítok, csak úgy megjegyzem)
-a héten nem varrtam 1 cm-t sem. (Erre nem vagyok túl büszke, de ez a hét sajnos így alakult)
-kreatív tevékenységemet kiéltem a hátsó fürdőszoba glettelés-csiszolás-festés-takarításában, megszüntetve ezzel a mindennapos közelharcokat amit a fiúk a wcért folytattak. (a régi ház fürdő-wcje megmaradt, de a hozzáépítéshez is tettünk 1et, ezt burkoltuk és festettem így most már 2vel működünk. Hurrá!)
-Levente 1 hetet itthon volt betegen(hányás-hasmenés), aztán még 1 hetet hogy ne fertőzzék meg újra az oviban és megkaphassa végre a 6 éves oltását.

Ezennel azt is elárultam hogy Levente hány éves is valójában és szomorúan állapítom meg, két kedves "hozzámszólóm", hogy nem találtátok ki a helyes választ. Viszont amiért ilyen kitartóan olvassátok végtelenül unalmas blogomat szerintem nagyon is megérdemeltek egy-egy meglepetést. Tigrislilijom kérlek írj egy címet ahova küldhetem az ajándékodat. (ide írhatod: teller.andrea@chello.hu) Julcsy a tiéd már el van mentve, Neked csak a postást kell várnod.
Köszönöm hogy játszottatok, hogy hozzámszóltok, hogy olvastok!

9 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ezt szomorú hangvételű postnak veszem:(((
Levente korát illetően meg teljesen összezavarodtam. Nem ő az idősebb, hanem az ikrek? Akkor az ikrek hány évesek?

Andy kuckója írta...

Ne tedd kérlek!! Még a végén téged is elijesztelek?!? Nem vagyok se szomorú, se csalódott. Sőt!
Csupa öröm volt ez a hét, tervek megvalósultak, gyermek meggyógyult..és még olvasóm is van:))
Tudom, ritkán írok a srácokról, képet még ritkábban teszek fel (nem szeretik,én sem szeretem feltenni őket) Levente a legkisebb. 2 éves volt mikor először találkoztunk Csanakon. (Sosem felejtem el, mikor hazajöttem mentem is vele a kórházba mert feldugott valamit az orrába:(

Az ikrek 11 évesek lesznek éppen 4 hét múlva. Tegnap a kereszfiam volt 11 éves, apukája (bátyám) pedig ma ünnepel.
Szülinap szülinap hátán, hát nem szép nap ez a mai?!?!?

Csandi írta...

Hát gratula a 100.-hoz:)És csak tud minden bejegyzésed elolvasom és sokszor irigykedem is...most pl a két WC miatt:))))))))))
A sok ünneplőnek meg boldog szülinapot !:)

dióhéj írta...

mukk :)

Tigrislilijom írta...

Szerintem sokkal többen olvasnak, csak nehéz minden egyes olvasott bloghoz írni is. Emiatt ne légy elkeseredve :-) Jómagam is sok blogot olvasok-nézek, de alig-alig "mukkantok" - képtelenség lenne mindenhová mindig egy pár kedves szót írni. (Felváltva azért meg-megteszem :-)
Köszönöm hogy "kedves olvasód" lehetek ;-)
Ja, és a klotyókat én is irigylem :-))))
((Írok mailt is.))

M. Veronika írta...

Kedves Andy!
Én tök dilettáns blogoló vagyok: még a megjegyzés küldése is fejtörést okoz néha. Egyetlen olvasóm van, egy kedves kolléganőm. Még a családomon is szelíd erőszakot kell elkövetnem, hogy legalább az új hátteremet (ami nem az én művem) megnézzék. De nem adom fel én sem. De ezentúl próbálok neked megjegyzéseket írni, hogy tudd: igenis vannak olvasóid!!!
Üdv: M.Veronika

KicsiKató írta...

Én is olvaslak, csak halkan.. pedig sokkal többet kellene kommentelnünk, fontosak a visszajelzések:)

Viszont a kérdésedre nem emlékeztem, visszalapoztam és szánom-bánom, de úgy tűnik, elsiklottam a poszt utolsó bekezdése fölött. Mindenesetre utólag is boldog szülinapot a nagylegénynek:))

Andy kuckója írta...

Köszönök minden kedves hozzászólást, mukkot:)) és bíztató szót! Nagyon kedvesek vagytok!
Tényleg nem panasz akart lenni, inkább a heti örömöket próbáltam összeszedni, és örülni annak ami van és azoknak akik velem vannak.
Köszönöm hogy ennyien vagytok!!
A szülinapos jókívánsáokat is köszönöm (a fiúk nevében)

Kedves Veronika!
Igazán tetszik a blogod és amiket csinálsz. Bevallom én is ügyetlen blogoló vagyok, még a képeket sem tudom rendesen feltenni (mostanában pl nem tudom kinagyítani). Van egy blogbajok blog amiről szoktam lesni, de ajánlhatom még Kicsikatót akinél szintén találsz hasznos tanácsokat. Olvasód ezennel már 2 is van és ígérem megjegyzéseket is fogok írni.

Julcsi írta...

Na akkor mégiscsak jól emlékeztem, csak felcseréltem a sorrendet:) Igen az a Csanaki találka...
Ha te és Csanak eszembe juttok, akkor eszembe jut a fantasztikus táskád is. Ahogy Csanakról és dióhéjról a bodzás joghurt:)